Nu le merge moldovenilor la brad și gata. După câteva tentative nereușite de a cumpăra un brad mai acătării, iată că primăria Chișinăului a decis să instaleze în PMAM um brad din plastic. Toate bune și frumoase, dar nici acest brad nu a stat prea mult în picioare, că s-a prăbușit chiar peste un ZIL al primăriei.

”Așa cum se pologhează, am luat bradu, iar în vârf am pus cei trei trandafiri în loc de stea, că nu mai suntem în comunism, suntem în oligarhism. Dar am vrut ca sigla cu 3 trandafiri să se vadă din toate colțurile Moldovei. Așa că am trântit o siglă uriașă. Din păcate, a fost prea grea sigla cu 3 trandafiri și s-a prăbușit bradul nostru”, a declarat primarul interimat, Razvan Pădureanu.

Vlad Plahotniuc a anunțat deja că nu mai este nevoie de niciun brad. Pentru că a reușit să câștige un miliard de când este coordonatorul Moldovei, acesta l-a închiriat pe Brad Pitt care va sta în centrul Chișinăului să fie admirat de doamne și domnișoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Brad-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Brad-Chisinau-copy-300x300.jpgadminMonden
Nu le merge moldovenilor la brad și gata. După câteva tentative nereușite de a cumpăra un brad mai acătării, iată că primăria Chișinăului a decis să instaleze în PMAM um brad din plastic. Toate bune și frumoase, dar nici acest brad nu a stat prea mult în picioare, că...

Comentează