betiv-cricova-copy

În sfârșit o veste bună și în Moldova. 1000 de bărbați căutați în toată țara de soțiile lor au fost găsiți în această seară la Must Fest, în Cricova. Toți bărbații erau culcați printre poloboace și abia vorbeau, așa că identificarea lor a fost extrem de dificilă. Inițial, polițiștii au crezut că cei o mie de bărbați au ajuns alegători ai lui Marian Pulu, pentru că erau în stare de inconștiență.

”Poliția i-a căutat pe bărbați în toată Moldova, pe la spitale, pe la muncă, prin biblioteci, pe la Mall, pe la morgă. Nu erau niciunde. Ne-am gândit că s-a întâmplat ceva grav și au ajuns alegători ai lui Marian Pulu. Din fericire, a început unul să cânte ”Tulburel nu tremura”. Așa ne-am dat imediat seama că au ajuns groh-groh, în stadiul de alegător ai lui Dodon”, a declarat ministrul Afacerilor Interbancare, Alexandru Jidan.

Din păcate pentru toți acești bărbați, poliția le-a anunțat pe soții, așa că în Chișinău, Orhei, Bălți și multe alte localități din Moldova, urmează sute și mii de ore de karate, aikido și dăilabot. Ca să scape cât de cât teferi din îmbrățișările soțiilor, bărbații au fost îmbrăcați în caști, veste și alte echipamente de protecție cu care polițiștii merg la protestele din PMAN.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Betiv-Cricova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Betiv-Cricova-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit o veste bună și în Moldova. 1000 de bărbați căutați în toată țara de soțiile lor au fost găsiți în această seară la Must Fest, în Cricova. Toți bărbații erau culcați printre poloboace și abia vorbeau, așa că identificarea lor a fost extrem de dificilă. Inițial, polițiștii...

Comentează