Pizdeț. Moldova este o țară incurabilă. În țara noastră se fură orice. Până și banii falși din expoziția ”Cum arată un miliard” au fost furați. Întâmplarea s-a produs noaptea trecută, iar paznicii susțin că au văzut mai mulți politicieni care au venit cu Kamazuri și au furat toți banii falși.

”Era unu cu o barsetkă, altul care făcea kărătă, iar unul micuț era șăful. Ne-am dat seama de asta pentru că îl păzeau mai mulți cu umbrelele, iar alții alergau după el să-l pupe în fund. Micuțul a urlat la un moment dat: repede, să nu ne ardă curul, încărcați miliardul în Kamazuri. I-am zis că sunt bani falși, dar băiatul cu barsetka ne-a dat la o parte și ne-a spus că și banii iștea sunt buni la ceva, să plătească salariile la bloggeri și anal-iști”, a declarat speriat de cele întâmplate, Leonea Iobtvoimati, paznic la bibliotecă.

Furtul urmează să fie anchetat de CNA, care neștiind ce să facă, l-a arestat din obișnuință pe Mătăsaru.

Pe de altă parte, există moldoveni care folosesc în scop personal dorința oligarhului de a fura tot. Extrem de inteligenți, aceștia scot gunoiul în drum și scriu pe sacii de gunoi: ”atenție! Dolari din miliardul furat.” Imediat apare oligarhul misterios care fură gunoiul crezând că a pus mâna pe bani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-ochii-acoperiti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-ochii-acoperiti-copy-300x300.jpgadminSocial
Pizdeț. Moldova este o țară incurabilă. În țara noastră se fură orice. Până și banii falși din expoziția ”Cum arată un miliard” au fost furați. Întâmplarea s-a produs noaptea trecută, iar paznicii susțin că au văzut mai mulți politicieni care au venit cu Kamazuri și au furat toți banii...

Comentează