Din păcate frumoasa paradă militară de la Moscova a fost umbrită de nori și de câteva incidente neplăcute. Obișnuit prea mult să stea în genunchi în fața lui Vladimir Vladimirovici, Igor Dodon nu s-a abținut și l-a sărutat pe buci pe Putin. Prezikul Moldovei s-a scuzat și a susținut că cele 10 tentative ale sale de a-și lipi buzele de curul țarului au fost greșeli.

”Îmi cer scuze că am stricat sărbătoarea, dar așa sunt porcii, îi chemi la masă și ei o răstoarnă. Eu sunt atât de obișnuit să-l pup în cur pe Putin că m-am încurcat și am greșit de zece ori”, a declarat printre guițături Igor Dodon.

Din fericire, Valuev a fost pe fază de fiecare dată și i-a ars o mamă de uciganie prezikului Moldovei. O lovitură a boxerului Valuev i-a transformat fățălăul lui Dodon într-un rât.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Putin-Parada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Putin-Parada-copy-300x300.jpgadminSocial
Din păcate frumoasa paradă militară de la Moscova a fost umbrită de nori și de câteva incidente neplăcute. Obișnuit prea mult să stea în genunchi în fața lui Vladimir Vladimirovici, Igor Dodon nu s-a abținut și l-a sărutat pe buci pe Putin. Prezikul Moldovei s-a scuzat și a susținut...

Comentează