Ședința comună a Guvernului moldo-românesc a început cu piciorul stâng. Chiar la începutul ședinței premierul român Sorin Grindeanu a început să țipe ca din gură de șarpe. Îi dispăruse ceasul de la mână. Fotografii, martori la incident, povestesc că acesta a dispărut imediat după ce premierul Grindeanu a dat mâna cu premierul Filip. Cel din urmă neagă faptul că ar fi jinduit la ceasul lui Grindeanu și susține că el a șparlit ceasuri mult mai scumpe și mai bune decât praștia de la mâna premierului român.

Angajații de la paza guvernului Român i-au percheziționat pe toți miniștrii moldoveni și, într-un final, ceasul a fost găsit la ministrul Galbur, ministru de exterioare. Așa că ședința a putut continua. Din când în când, câte un ministru român striga: ”lasă-mi ceasul!”, ”dă-mi portofelul!”, ”ia mâna de pe geanta mea!”. Dar, în mare parte, ședința a trecut cu bine. La final, miniștrii moldoveni au reușit să cerșească de la miniștrii români încă 50 de milioane de euro pe care o să-i fure deja la întoarcerea acasă.

Finalul ședinței de Guvern a fost însă catastrofal. Curtea Constituțională a declarat ședința ilegală. Managerul General al Curții Constituționale, Alexandru Tănase susține că ședința trebuia să fie condusă de adevărații patroni ai celor două guverne: Plahotniuc și Dragnea. Pentru că asta nu s-a întâmplat, toate actele semnate au fost declarate ilegale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Sorin-Grindeanu-Pavel-Filip-Fantomas-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Sorin-Grindeanu-Pavel-Filip-Fantomas-copy-300x300.jpgadminSocial
Ședința comună a Guvernului moldo-românesc a început cu piciorul stâng. Chiar la începutul ședinței premierul român Sorin Grindeanu a început să țipe ca din gură de șarpe. Îi dispăruse ceasul de la mână. Fotografii, martori la incident, povestesc că acesta a dispărut imediat după ce premierul Grindeanu a dat...

Comentează