Întâlnirea dintre Igor Dodon și Vladimir Putin nu a trecut din păcate fără un incident extrem de grav. În momentul în care cei doi s-au văzut și s-au salutat, Igor Dodon a executat sărutul cu care și-a obișnuit deja stăpânul. Din păcate, însă, prezikul Moldovei era nebărbierit și l-a zgârâiat destul de urât pe președintele rus pe o bucă.

”Gaspadin Putin a început să urle în gura mare. Гандон, tu nu vezi ce ai făcut? Mi-ai zgâriat buca preferată. Și nu a fost totul. Din păcate, tot în momentul salutului cordial dintre cei doi, Igor Dodon l-a mușcat din greșeală de pe_is. Aceste lucruri nu se iartă atât de ușor. Vom introduce din nou limitări la importurile de vinuri din Moldova”, a declarat purtătorul de cuvinte al președintelui rus, Leonea Ibatisasati.

Igor Dodon și-a cerut deja scuze în genunchi în fața lui Putin. Prezikul moldovean susține că nu este suficient de priceput în activitatea dipupatică, dar promite să învețe. Igor Dodon a anunțat că când ajunge acasă va merge să se antreneze pe bucile lui Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Putin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Întâlnirea dintre Igor Dodon și Vladimir Putin nu a trecut din păcate fără un incident extrem de grav. În momentul în care cei doi s-au văzut și s-au salutat, Igor Dodon a executat sărutul cu care și-a obișnuit deja stăpânul. Din păcate, însă, prezikul Moldovei era nebărbierit și l-a...

Comentează