Igor Dodon a avut un program foarte încărcat la Moscova. După aproape o oră de pupat koorul președintelui rus, președintele Moldovei a avut forța, puterea și determinarea să dea și pe la mausoleul lui Lenin. Aici, din păcate, Igor Dodon a dat cu mucii în borș. În loc să stea smirna și să cânte imnul rusesc ”Нас не догонят”, a început să se comporte ca în biserică.

Obișnuit cu moaștele, Dodeorganâi a început să-și facă cruce. Apoi a scos din buzunar o lumânare pe care a aprins-o. Și nu a fost tot, s-a apropiat de Lenin și a început să-l pupe. Dar fiindcă venea de la întâlnirea cu Putin, Dodon a încercat să-l întoarcă pe Lenin cu fața în jos ca să-l pupe mai bine în cur.

Din fericire, bravii ostași ruși au intervenit și au oprit acest dezmăț religios. Aceștia l-au luat pe Dodon de rât și, strigând în gura mare, Gandon idi na Xuy, l-au aruncat afară din mausoleu. Supărat, Igor Dodon a promis că vorbește cu mitropăritul Vladimir, directorul general al SRL Mitropolia Moldovei pentru a-și face propriul Mausoleu în Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Mauzoleu-Lenin-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Mauzoleu-Lenin-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a avut un program foarte încărcat la Moscova. După aproape o oră de pupat koorul președintelui rus, președintele Moldovei a avut forța, puterea și determinarea să dea și pe la mausoleul lui Lenin. Aici, din păcate, Igor Dodon a dat cu mucii în borș. În loc să...

Comentează