image

Surpriză neplăcută pentru toți credincioșii din Moldova. Au crezut că au luat lumină de la Ierusalim, dar focul a fost din bricheta unui preot fumător. Și asta pentru că preoții care au adus ieri focul Haric l-au stins din greșeală în avion. Potrivit piloților, unul dintre membrii delegației SRL Mitropolia Moldovei a deschis un geam în avion să fumeze, iar curentul a suflat cu forță și a stins flacăra chiar dacă aceasta era protejată.

”I-am rugat pe preoți să nu deschidă geamul, suntem la 10 mii de metri înălțime, vă dați seama, este extrem de periculos, aerul este foarte rece. Dar unul a vrut să fumeze și l-a deschis… Este inacceptabil cât de neascultători au fost preoții în zbor. Au băut și bere. Până la urmă preotul fumător a reaprins făclia cu bricheta sa”, a declarat Leonea Iotvoimati, pilot la Air Moldova.

Aşadar, focul Haric împărțit în acest an credincioșilor s-a numit focul Brichetaric. SRL Mitropolia spune că a învățat o lecție importantă din acest incident și le-a cerut preoților, care vor zbura la Ierusalim anii viitori, să aibă obligatoriu la ei brichete. Asta ca să aprindă focul Haric de fiecare dată când se stinge.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/wp-1462102091622.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/wp-1462102091622-300x210.jpgadminSocial
Surpriză neplăcută pentru toți credincioșii din Moldova. Au crezut că au luat lumină de la Ierusalim, dar focul a fost din bricheta unui preot fumător. Și asta pentru că preoții care au adus ieri focul Haric l-au stins din greșeală în avion. Potrivit piloților, unul dintre membrii delegației SRL Mitropolia...

Comentează