image

Surpriză neplăcută pentru toți credincioșii din Moldova. Au crezut că au luat lumină de la Ierusalim, dar focul a fost din bricheta unui preot fumător. Și asta pentru că preoții care au adus ieri focul Haric l-au stins din greșeală în avion. Potrivit piloților, unul dintre membrii delegației SRL Mitropolia Moldovei a deschis un geam în avion să fumeze, iar curentul a suflat cu forță și a stins flacăra chiar dacă aceasta era protejată.

”I-am rugat pe preoți să nu deschidă geamul, suntem la 10 mii de metri înălțime, vă dați seama, este extrem de periculos, aerul este foarte rece. Dar unul a vrut să fumeze și l-a deschis… Este inacceptabil cât de neascultători au fost preoții în zbor. Au băut și bere. Până la urmă preotul fumător a reaprins făclia cu bricheta sa”, a declarat Leonea Iotvoimati, pilot la Air Moldova.

Aşadar, focul Haric împărțit în acest an credincioșilor s-a numit focul Brichetaric. SRL Mitropolia spune că a învățat o lecție importantă din acest incident și le-a cerut preoților, care vor zbura la Ierusalim anii viitori, să aibă obligatoriu la ei brichete. Asta ca să aprindă focul Haric de fiecare dată când se stinge.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/wp-1462102091622.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/wp-1462102091622-300x210.jpgadminSocial
Surpriză neplăcută pentru toți credincioșii din Moldova. Au crezut că au luat lumină de la Ierusalim, dar focul a fost din bricheta unui preot fumător. Și asta pentru că preoții care au adus ieri focul Haric l-au stins din greșeală în avion. Potrivit piloților, unul dintre membrii delegației SRL Mitropolia...

Comentează