Surpriză neplăcută pentru toți credincioșii din Moldova. Au crezut că au luat lumină de la Ierusalim, dar focul a fost din bricheta unui preot fumător. Și asta pentru că focul Haric adus ieri cu avionul a fost stins din greșeală în timpul zborului. Potrivit piloților, unul dintre membrii delegației SRL Mitropolia Moldovei, adică Costea Țuțu, a deschis un geam în avion să fumeze, iar curentul a suflat cu forță și a stins flacăra.

”L-am rugat pe Țuțu să nu deschidă geamul, suntem la 10 mii de metri înălțime, vă dați seama, este extrem de periculos, aerul este foarte rece. Dar a vrut să fumeze și l-a deschis… Este inacceptabil cât de neascultător a fost Țuțu în timpul zborului. S-a bătut cu preoții, a făcut beșini. Mai aveam puțin și-l aruncam din avion”, a declarat Leonea Iaibu, pilot la Air Plaha.

Până la urmă, un preot fumător a aprins focul cu bricheta sa. Din păcate, Costea Țuțu a suflat din nou spre candelă încercând să o stingă, iar de mai multe ori a și reușit. Aşadar, focul Haric împărțit în acest an credincioșilor s-a numit focul Brichetaric. SRL Mitropolia spune că a învățat o lecție importantă din acest incident și le-a cerut preoților, care vor zbura la Ierusalim anii viitori, să aibă obligatoriu la ei brichete. Asta ca să aprindă focul Haric de fiecare dată când se stinge.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Tutu-coboara-din-microbuz-sufla-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Tutu-coboara-din-microbuz-sufla-copy-300x300.jpgadminMonden
Surpriză neplăcută pentru toți credincioșii din Moldova. Au crezut că au luat lumină de la Ierusalim, dar focul a fost din bricheta unui preot fumător. Și asta pentru că focul Haric adus ieri cu avionul a fost stins din greșeală în timpul zborului. Potrivit piloților, unul dintre membrii delegației...

Comentează