Surpriză neplăcută pentru toți credincioșii din Moldova. Au crezut că au luat lumină de la Ierusalim, dar focul a fost din bricheta unui preot fumător. Și asta pentru că focul Haric adus ieri cu avionul a fost stins din greșeală în timpul zborului. Potrivit piloților, unul dintre membrii delegației SRL Mitropolia Moldovei, adică Costea Țuțu, a deschis un geam în avion să fumeze, iar curentul a suflat cu forță și a stins flacăra.

”L-am rugat pe Țuțu să nu deschidă geamul, suntem la 10 mii de metri înălțime, vă dați seama, este extrem de periculos, aerul este foarte rece. Dar a vrut să fumeze și l-a deschis… Este inacceptabil cât de neascultător a fost Țuțu în timpul zborului. S-a bătut cu preoții, a făcut beșini. Mai aveam puțin și-l aruncam din avion”, a declarat Leonea Iaibu, pilot la Air Plaha.

Până la urmă, un preot fumător a aprins focul cu bricheta sa. Din păcate, Costea Țuțu a suflat din nou spre candelă încercând să o stingă, iar de mai multe ori a și reușit. Aşadar, focul Haric împărțit în acest an credincioșilor s-a numit focul Brichetaric. SRL Mitropolia spune că a învățat o lecție importantă din acest incident și le-a cerut preoților, care vor zbura la Ierusalim anii viitori, să aibă obligatoriu la ei brichete. Asta ca să aprindă focul Haric de fiecare dată când se stinge.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Tutu-coboara-din-microbuz-sufla-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Tutu-coboara-din-microbuz-sufla-copy-300x300.jpgadminMonden
Surpriză neplăcută pentru toți credincioșii din Moldova. Au crezut că au luat lumină de la Ierusalim, dar focul a fost din bricheta unui preot fumător. Și asta pentru că focul Haric adus ieri cu avionul a fost stins din greșeală în timpul zborului. Potrivit piloților, unul dintre membrii delegației...

Comentează