Veterinarii bat alarma și bine fac. Aceștia au descoperit un nou focar gigantic de pestă porcină africană în Moldova. De data asta este vorba de un singur porc. Pesta porcina nu este simplă, ci una siriană. Se pare că porcul a intrat în contact cu emigranți sirieni, astfel că s-a îmbolnăvit de la ei. Măsurile au fost drastice. Președinția moldovenească a intrat în carantină.

”Nimeni nu intră și nimeni nu iese din președinție. Cel mai important, Dodon trebuie ținut izolat. Am descoperit că este turbat, are pestă porcină și face tot felul de prostii. Se deorgăiește și nu a mai băut ceai de multă vreme. Simptomele sunt clare, Dodon este bolvan de pestă și va fi ținut izolat. Are tot felul de idei porcești. Susține că vorbește limba moldovenească, sare să-l pupe în fund pe Putin, Plahotniuc și multe alte simptome”, a declarat pentru moldovesti.info directorul general al ANSA, veterinarul Leonea Iaibu.

Vestea bună este că în carantină urmează să fie băgați toți socialiștii. Astfel că vom scăpa cu toții de Zina Karabina, de Vanea Șiobanu, de deputata mereu flămândă și mulți alții. Vor fi eliberați din carantină doar dacă vor recunoaște că vorbesc limba română, dacă vor recunoaște că sunt români, dacă nu vor mai rupe hărțile României, dacă nu vor mai fura și în general dacă nu se vor purta ca porcii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Porci-protest-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Porci-protest-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Veterinarii bat alarma și bine fac. Aceștia au descoperit un nou focar gigantic de pestă porcină africană în Moldova. De data asta este vorba de un singur porc. Pesta porcina nu este simplă, ci una siriană. Se pare că porcul a intrat în contact cu emigranți sirieni, astfel că...

Comentează