Întâlnirea dintre Igor Dodon și Vladimir Putin nu a trecut fără un incident extrem de grav. În momentul în care cei doi s-au văzut și s-au salutat, Igor Dodon a executat sărutul cu care și-a obișnuit deja stăpânii. Din păcate, însă, președintele Moldovei l-a zgârâiat destul de urât pe președintele rus.

”Gaspadin Putin a început să urle în gura mare. Гандон конченный, tu nu vezi ce ai făcut? Mi-ai zgâriat buca preferată. Și nu a fost totul. Din păcate, tot în momentul salutului cordial dintre cei doi, Igor Dodon l-a mușcat din greșeală de penis. Aceste lucruri nu se iartă atât de ușor. Vom introduce din nou limitări la importurile de vinuri din Moldova”, a declarat purtătorul de cuvinte al președintelui rus, Leonea Ibatisasati.

Igor Dodon și-a cerut deja scuze în genunchi în fața lui Rogozin. Președintele moldovean susține că nu este suficient de priceput în activitatea diplomatică, dar promite să învețe. Igor Dodon a anunțat că când ajunge acasă va merge direct să se antreneze la câteva întâlniri cu Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Rogozin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Pupa-mana-lui-Rogozin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Întâlnirea dintre Igor Dodon și Vladimir Putin nu a trecut fără un incident extrem de grav. În momentul în care cei doi s-au văzut și s-au salutat, Igor Dodon a executat sărutul cu care și-a obișnuit deja stăpânii. Din păcate, însă, președintele Moldovei l-a zgârâiat destul de urât pe...

Comentează