vlad-plahotniuc-cristian-tabara-alegeri-copy

Vlad Plahotniuc nu poate scăpa de cel mai mare admirator al său, Cristian Tărăboi. Cunoscutul oligarh susține că Tărăboi a făcut o adevărat patimă pentru fundul său. De la ultimele filmări, când doar cu ajutorul lui Țuțu reușea să și-l zmulgă pe Tărăboi de fundul său, până astăzi, când prezentatorul Publika WC a creat un scandal monstru chiar în momentul în care Vlad Plahotniuc s-a prezentat să-și exercite votul.

”De regulă sunt atent și îmi iau 100 de badiguarzi care să-mi păzească fundul de acest Cristian Tărăboi. Că nu mai scap de el. Dar de data asta era foarte multă lume. El a venit pe la spate, nezametna padkralsea, și când s-a înfipt în bucile mele… Nu-l putea scoate nici Țuțu. Și zicea, oau, lapte ați mâncat. Oau, ați băut cafea. Oau, ați stat pe miliard cu fundul! Eu înțeleg, să mă duc la Publika WC, unde toată lumea mă pupă în fund, dar așa, în public, nu e prea igienic”, a declarat Vlad Plahotniuc extrem de amărât.

Ca să nu mai sară să-l pupe în fund pe Vlad Plahotniuc, lui Cristian Tărăboi i se va pune o botniță de tip namordnik. Ca să nu facă ghemaroi de la atâta pupat, medicul ginecolog i-a recomandat lui Vlad Plahotniuc și niște chiloți de metal, cum purtau fetele înainte ca să își păstreze virginitatea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-alegeri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-alegeri-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc nu poate scăpa de cel mai mare admirator al său, Cristian Tărăboi. Cunoscutul oligarh susține că Tărăboi a făcut o adevărat patimă pentru fundul său. De la ultimele filmări, când doar cu ajutorul lui Țuțu reușea să și-l zmulgă pe Tărăboi de fundul său, până astăzi, când...

Comentează