Vlad Plahotniuc a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a leșinat de frică. Acesta era la petrecerea organizată de PD cu ocazia Halloweenului. Toată lumea a venit costumată așa cum se cade. Cineva în Vampir, altcineva în Ștefan cel Mare, cei mai mulți au venit costumați în hoți, adică în deputați. Doar Costea Țuțu s-a gândit să iasă în evidență și s-a costumat în Maia Sandu.

”Când am văzut-o pe Maia Sandu am simțit că mi se duce pământul de sub picioare. Am crezut că mor de frică. Știam că mă caută să mă invite la dezbatere publică, dar nu știam că ajunge la mine. Am așa o frică de ea, că văd negru în fața ochilor. Țin minte doar că mi s-au tăiat picioarele și m-am prăvălit, când m-am trezit îmi ardea curul”, a citit Vlad Plahotniuc de pe tableta sa uriașă.

Medicii l-au certat pe Costea Țuțu. Din cauza lui i s-a redeschis rana ghemaroiului care îi arde curul lui Vlad Plahotniuc. Potrivit specialiștilor în ghemaroi, Vlad Plahotniuc trebuie protejat de toate fobiile sale, Maia Sandu, Platforma DA, Andrei Năstase, DNA, Uniunea Europeană, reforma în justiție, procurori independenți și multe alte fobii care îi fac curul să ia foc. Costea Țuțu și-a cerut iertare în genunchi și a promis că data viitoare va avea mai multă minte, dar nimeni nu l-a crezut.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Plahotniuc-pe-patul-de-spital.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Plahotniuc-pe-patul-de-spital-300x210.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a leșinat de frică. Acesta era la petrecerea organizată de PD cu ocazia Halloweenului. Toată lumea a venit costumată așa cum se cade. Cineva în Vampir, altcineva în Ștefan cel Mare, cei mai mulți au venit costumați în hoți,...

Comentează