Situație extrem de periculoasă și pe râul Nistru, nu doar pe Marea Neagră. Noaptea trecută, mai multe bărcuțe transnistrene au încercat să treacă fraudulos Nistru pentru a ajunge în Moldova. Din primele informații, bărcuțele erau încărcate cu marfă de contrabandă. Din fericire, măreața flotilă moldovenească a intervenit prompt și a prins una.

”Ne-am uitat cu ocheanul să vedem ceva, dar nu vedeam nimic. Și atunci am zăvodit motorul la singurul cater care nu se scufundă și am pornit în căutarea și prinderea inamicului tranisnistrean. Din fericire, la Vadul lui Vodă, după ce am tras câteva focuri de avertisment cu praștia, am reușit să-i facem cucuie celui care era la vâsle și l-am oprit. A mai durat o oră să-l ajungem din urmă că îl trăgea foarte tare curentul. Captura este impresionantă”, a declarat generalul comandor în rang de marinar matelot Leonea Iaibu.

Din primele informații, transnistrenii aduceau în Republica Moldova 30 de mii de sirieni ca să-i pregătescă pentru noile alegeri din februarie. Marfa de contrabandă a fost confiscată, iar cei 30 de mii de sirieni se vor întoarce acasă la Igor Dodon. O-Nuuu a anunțat că va declanșa o anchetă să afle de unde are caterul Republicii Moldova motor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Nistru-Emigranti-Barca-Sirieni-copy-1024x768.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Nistru-Emigranti-Barca-Sirieni-copy-300x300.jpgadminInternațional
Situație extrem de periculoasă și pe râul Nistru, nu doar pe Marea Neagră. Noaptea trecută, mai multe bărcuțe transnistrene au încercat să treacă fraudulos Nistru pentru a ajunge în Moldova. Din primele informații, bărcuțele erau încărcate cu marfă de contrabandă. Din fericire, măreața flotilă moldovenească a intervenit prompt și...

Comentează