Ambasada SUA nu Pettit copy

Scandal diplomatic între Republica Moldova și o țară îndepărtată, de peste ocean, pe nume SUA. Câteva persoane necunoscute au scris pe pereții ambasadei acestei țări îndepărtate cuvinte extrem de periculoase. Este vorba de hashtagul: #nuPettit.

Speriată de posibilitatea unui conflict armat cu această țară de peste ocean, guvernul de la Chișinău a reacționat rapid la inscripțiile de pe pereții ambasadei. Potrivit premierului Filip Kirkorov, pe pereți urma să fie scris celebrul hashtag în toată Moldova: #nuPlaha.

”Din păcate, băieții care au scris, fie s-au grăbit, fie era întuneric. Dar știm că hashtagul nu are nicio legătură cu domnul ambasador. Este o tradiție moldovenească, scriem pe toate gardurile și maiourile #nuPlaha, nicidecum #nuPettit”, a declarat premierul Filip Kirkorov.

Cu toate acestea, țara de la mare distanță, pe numele ei SUA, a anunțat că se pregătește să declare război Moldovei dacă inscripțiile nu vor fi șterse. Bucuroși că ar putea fi atacați de americani, mai mulți moldoveni au anunțat că la noapte vor veni în fața ambasadei cu tricouri #nuPettit și se pregătesc să scrie și mai multe astfel de hashtaguri pe pereți.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ambasada-SUA-nu-Pettit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ambasada-SUA-nu-Pettit-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal diplomatic între Republica Moldova și o țară îndepărtată, de peste ocean, pe nume SUA. Câteva persoane necunoscute au scris pe pereții ambasadei acestei țări îndepărtate cuvinte extrem de periculoase. Este vorba de hashtagul: #nuPettit. Speriată de posibilitatea unui conflict armat cu această țară de peste ocean, guvernul de la...

Comentează