O situație neplăcută a umbrit un frumos eveniment de televiziune de la Chișinău. În ziua în care Publika TV și-a deschis ușile pentru public, un vizitator a făcut treaba mare în studioul de știri. Grămada de fecale a fost descoperită chiar de patronul televiziunii, Vlad Plahotniuc, după ce a călcat în rahatul lăsat în NewsRoom.

”Nu l-am văzut, era acoperit cu niște știri, niște printuri. Credeam că miroase a sudoare de la Cristian Tabără. Parcă mi se părea totuși că e un iz diferit de transpirația lui Cristi. Nu știu ce a mâncat omul care ni l-a lăsat în studio, dar tare mai puțea”, a declarat supărat Vlad Plahotniuc.

Potrivit șefului Partidului Democrat, fecalele vor fi supuse unor analize de laborator pentru a stabili identitatea persoanei care le-a lăsat în NewsRoom. ”Eu înțeleg să lași o flegmă, adică un stuchit, dar să faci treaba mare… Toată poliția din Moldova cu toată tehnologia de care dispun vor căuta nemernicul care a făcut treaba mare în televiziunea mea”, a subliniat Plahotniuc.

După incidentul neplăcut de la ultima ediție a ușilor deschise, Vlad Plahotniuc a decis ca toți vizitatorii, chiar și cei care vin să se dea cu părerea în emisiuni, să primească la intrare câte un pampers. În plus, pentru cei pe care îi chinuie diareea, din loc în loc va fi plasat câte o toaletă. Una chiar în studio.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Publika-Cacat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Publika-Cacat-copy-150x150.jpgadminPolitic
O situație neplăcută a umbrit un frumos eveniment de televiziune de la Chișinău. În ziua în care Publika TV și-a deschis ușile pentru public, un vizitator a făcut treaba mare în studioul de știri. Grămada de fecale a fost descoperită chiar de patronul televiziunii, Vlad Plahotniuc, după ce a...

Comentează