Câștigarea primăriei Capitalei de către Andrei Năstase a provocat un incendiu de proporții la Publika WC. Pompierii au venit de urgență să stingă acest incendiu și mare le-a fost mirarea când și-au dat seama ce arde. Ardea curul lui Plahotniuc. Oligarhul nu mai știa cum să stingă incendiul de la curul său.

Ardea atât de tare, că la un moment dat s-a aprins chiar toată telecanalizarea Publika WC, iar odată cu telecanalizarea puturoasă s-au aprins și cururile tuturor trollilor de serviciu. Ardea atât de tare, că se vedea tocmai de la Moscova.

Au fost aduse 200 de tone de apă, dar curul lui Plahotniuc nu a putut fi stins. Ardea extrem de tare. Atât de tare că s-a văzut scrumul de la alegerile Parlamentare din 2018.

Ardea atât de tare, că i-a fiert rapid ceaiul lui Igor Dodon. Prezikul, cu această ocazie, nu s-a mai deorgăit și a băut ceai.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-arde-curu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-arde-curu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Câștigarea primăriei Capitalei de către Andrei Năstase a provocat un incendiu de proporții la Publika WC. Pompierii au venit de urgență să stingă acest incendiu și mare le-a fost mirarea când și-au dat seama ce arde. Ardea curul lui Plahotniuc. Oligarhul nu mai știa cum să stingă incendiul de...

Comentează