După ce a anunțat un referendum în Chișinău, Vlad Plahotniuc este în culmea fericirii. Coordonatorul Moldovei, proprietarul PD, patronul tuturor bloggerilor și trollilor, cavalerul raiderilor, geostrategul european al tuturor analiștilor de la Publika, deținătorul tuturor licențelor de televiziune, radio și gazete a declarat că nu se oprește la capitală. Vrea să facă un referendum la Bălți și altul la Șorhei.

“Îmi place foarte bine cum iese cu referendumul de la Chișinău. Îl țin în lesă foarte bine pe Chirtoacă și pe baba țicnită de Liuda Feodorovna. Dacă voznikăiesc un pic, le va arde curul cum mi-o ars și mie când se făceau proteste. Nu uitați, nu contează cum se votează la referendum, contează cum se numără. Iar numărătoarea se va face, desigur, în hotelul Nobil. De mâine, începem procedura de anunțare a referendumului din Bălți și Șorhei. Dacă Shor și Renato vor fi mujâși cancretnâie, vom rezolva ca între mujâși”, a citit Vlad Plaha de pe tableta sa uriașă, în timpul unei conferințe de presă.

Renato Usatîi a declarat deja că a pregătit niște live-uri pe facebook și un milion de pereposturi împotriva referendumului, așa că nu-i este frică că va rămâne fără capitala de nord a țării. Nici Ilan Shor nu este speriat. Acesta susține că mai are de turnat vreo câteva sute de politicieni, așa că când va număra voturile, Plaha îl va lăsa în continuare în funcția de primar al Șorheiului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/img_9767.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/img_9767-300x300.jpgadminPolitic
După ce a anunțat un referendum în Chișinău, Vlad Plahotniuc este în culmea fericirii. Coordonatorul Moldovei, proprietarul PD, patronul tuturor bloggerilor și trollilor, cavalerul raiderilor, geostrategul european al tuturor analiștilor de la Publika, deținătorul tuturor licențelor de televiziune, radio și gazete a declarat că nu se oprește la capitală....

Comentează