Renato Usatii DJ copy

Înregistrările lui Usatîi se viralizează atât de repede pe Facebook și pe site-urile de știri, că cel mai cunoscut primar de la Bălți a decis să se lanseze în șoubiz. Acesta a anunțat deja că își va deschide o casă de discuri. Dar va fi una specială, pentru politicieni. De altfel, primarul din Bălți a lansat deja două vedete pe internet. Este vorba de Ilan Shor și Vlad Filat.

”Când am lansat înregistrările pe site-ul meu nu mă gândeam că o să fie așa de populare. În scurt timp, însă, lumea știa cuvintele pe de rost. Unii râdeau, alții plângeau. Am observat că reușesc să ajung la inimile oamenilor cu creațiile mele. Așa că m-am gândit să mai înregistrez și alți politicieni, că la oameni le place”, a declarat Renato Usatîi.

Renato spune că înregistrarea ”Trusî, Trusalea”, interpretată de Shor și Filat a ajuns hit internațional. Sute de mii de oameni au ascultat vocile inconfundabile ale celor doi politicieni. Un alt hit extrem de important este și înregistrarea hip-hop, ”Leancă este pidaras”. Iată și alte hituri: ”Shi fashi, uăi”, ”Ahuieti, bleadi”, ”Vladimir Alexeevici”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-DJ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-DJ-copy-300x300.jpgadminMonden
Înregistrările lui Usatîi se viralizează atât de repede pe Facebook și pe site-urile de știri, că cel mai cunoscut primar de la Bălți a decis să se lanseze în șoubiz. Acesta a anunțat deja că își va deschide o casă de discuri. Dar va fi una specială, pentru politicieni....

Comentează