Poliția din Moldova a mai descoperit un videochat național. De această dată polițiștii au reținut o femeie. Este vorba de ministrul Educației, Maia Sandu, care a fost reținută de agenții CNA după ce au primit mai multe plângeri de la eleve. Tinerele au declarat că în timpul probelor de BAC au fost filmate fără acordul lor. Este vorba de imagini indecente, în care se vede cum fetele scot hârtiuțe din chiloți.

”Camerele de videochat au fost instalate în sălile unde elevii dau BAC-ul. Evident, totul s-a întâmplat fără voia lor. În momentele în care fetele căutau în chiloți, erau hărțuite de cei care supervizau sala”, spun reprezentanții CNA într-un comunicat de presă.

Amintim că în Chișinău, de curând, câteva tinere au fost reținute de poliție pentru că practicau videochatul într-un apartament din Chișinău. Acestea susțin însă că au început să frecventeze cluburile de videochat doar pentru că se pregătesc de BAC și vor să se obișnuiască cu camerele video. Deocamdată Maia Sandu nu a anunțat că o doare inima ca să scape de închisoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-retinuta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-retinuta-copy-150x150.jpgadminSocial
Poliția din Moldova a mai descoperit un videochat național. De această dată polițiștii au reținut o femeie. Este vorba de ministrul Educației, Maia Sandu, care a fost reținută de agenții CNA după ce au primit mai multe plângeri de la eleve. Tinerele au declarat că în timpul probelor de BAC...

Comentează