Covorul roșu înșirat pe stradă, în centrul Chișinăului, de tinerii democrați nu este singurul apărut de ziua îndrăgostiților. Și CNA s-a gândit să le facă o surpriză tuturor hulubașilor pe care îi invită la discuții sincere cu procurorii. Așa că, în fața instituției a apărut un covor roșu ca steagurile lui Dodon.

Orice iubchik, orice politician mai slab de inimă va veni acum cu drag la CNA. Evident, pentru astfel de ocazii a fost pregătită și limuzina. Este o dubă neagră, cu geamuri negre și cu o suită pe măsură. Politicianul care va veni la la CNA va fi însoțit de niște băieți, care îi vor dărui cu această ocazie și brățări strălucitoare din nerjaveikă. Procurorii CNA le promit politicienilor că vor avea parte de multă, foarte multă dragoste în închisoare.

Din păcate, deși au pregătit și covorul roșu, și brățările, și limuzina, și chelnerii cu măști pe față, politicienii nu se înghesuie să vină la CNA. Dacă nu vor apărea în următorii 2-3 ani, procurorii vor începe să-i caute pe politicieni cu invitații la balul mascat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Ilan-Shor-CNA-covor-rosu-masina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Ilan-Shor-CNA-covor-rosu-masina-copy-300x300.jpgadminSocial
Covorul roșu înșirat pe stradă, în centrul Chișinăului, de tinerii democrați nu este singurul apărut de ziua îndrăgostiților. Și CNA s-a gândit să le facă o surpriză tuturor hulubașilor pe care îi invită la discuții sincere cu procurorii. Așa că, în fața instituției a apărut un covor roșu ca...

Comentează