Clubul Drive face ce face și mai discriminează pe unii sau pe alții. Ultima victimă a discriminării acestui club a căzut chiar Igor Dodon. Cititorii site-ului nostru țin minte cine este Igor Dodon. Este politicianul care a reușit să ajungă președinte în Republica Moldova datorită sirienilor care nu au mai venit în Moldova.

Potrivit martorilor, Igor Dodon a vrut să intre în club, însă paznicii au refuzat să-i permită accesul. Aceștia i-au spus cunoscutului politician că motivul este unul de îmbrăcăminte: ”era îmbrăcat în halat, iar la noi în club în halat intră îmbrăcate numai prostitutcele”

Igor Dodon s-a declarat foarte supărat și a anunțat că nu înțelege de ce nu este lăsat să petreacă în club cu prietenii săi socialiști? Dodon a făcut scandal și i-a amenințat pe paznici cu transnistrenii. Până la urmă conflictul a fost aplanat. Vlad Plahotniuc i-a făcut dreptate. Coordonatorul Republicii Moldova le-a spus paznicilor că Dodon este prostitutcă, așa că poate să treacă liniștit!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Drive-Halat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Drive-Halat-copy-300x300.jpgadminMonden
Clubul Drive face ce face și mai discriminează pe unii sau pe alții. Ultima victimă a discriminării acestui club a căzut chiar Igor Dodon. Cititorii site-ului nostru țin minte cine este Igor Dodon. Este politicianul care a reușit să ajungă președinte în Republica Moldova datorită sirienilor care nu au...

Comentează