Nume sonore vor să adere la PPEM, cunoscut și ca partidul lui Leancă. Obama, Putin și Merkel stau la coadă pentru a obține carnetul de partid. După ce foștii PLDM-ști au trecut unul câte unul în PPEM, iată că și nume grele ale marilor puteri politice ale lumii au decis să facă acest pas. Din păcate, nu toți vor reuși să ajungă în proiectul politic.

“Și Klaus Iohanis m-a rugat să-l primesc în partidul meu, dar în comparație cu America, Rusia și Germania, România este o țară mult prea mică. Eu primesc în formațiunea mea doar oameni cu adevărat importanți, nu doi metri de bulbuci”, a declarat Iurie Leancă, președinte PPEM.

Membrii PLDM fugiți la PPEM au declarat pentru Moldovești.info că Vlad Gonța, cunoscut în politică ca Vlad Filat, dar mai ales soția sa, Angela Gonța, intenționeaza să adere în partidul PPEM. “Evident că îi voi primi. Că doar așa ne-am înțeles. Să mai trecă un pic toate scandalurile legate de BEM și va fi președinte în locul meu”, a recunoscut Iurie Leancă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Iurie-Leanca-Partid-copy-1024x530.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Iurie-Leanca-Partid-copy-150x150.jpgadminPolitic
Nume sonore vor să adere la PPEM, cunoscut și ca partidul lui Leancă. Obama, Putin și Merkel stau la coadă pentru a obține carnetul de partid. După ce foștii PLDM-ști au trecut unul câte unul în PPEM, iată că și nume grele ale marilor puteri politice ale lumii au...

Comentează