Nu degeaba este asemănat Igor Dodon cu un purceluș. Dar de ce purceluș? Este chiar un porcoi bine hrănit și care nu a făcut nicio pwlă în viața sa. De curând, Gandon a decis să se pregătească cum se pologhează pentru vizita de la Moscova. Așa că, și-a pus în nas un cercel. Numai că acest cercel aduce foarte mult cu sârma din botul unui porc.

”Nu este adevărat. Am încercat să-mi schimb imidj-ul. Nu este sârmă de porc, este cercel în nas. Ce-i drept am vrut în ureche, dar eram prea beat ca să mai înțeleg unde mi se pune sârma, mă scuzați, cercelul. Cu așa imidj o să am mai mult succes la Putin”, a declarat Igor Dodon, preșervativul Republicii Moldova.

Veterinarul care i-a montat sârma în rât lui Dodon susține că când l-a văzut intrând pe Dodon în clinica sa a crezut că este un porc, așa că i-a băgat sârma. Acesta își cere scuze, dar crede că sârma îi înfrumusețează râtul lui Gandon.

Există însă o mare problemă, pe care nimeni nu o sesizează. Igor Dodon riscă să-l zgârâie în fund pe Vladimir Putin în momentul în care se vor saluta, iar președintele rus îi va da buca la pupat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-rat-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-rat-de-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Nu degeaba este asemănat Igor Dodon cu un purceluș. Dar de ce purceluș? Este chiar un porcoi bine hrănit și care nu a făcut nicio pwlă în viața sa. De curând, Gandon a decis să se pregătească cum se pologhează pentru vizita de la Moscova. Așa că, și-a pus...

Comentează