Nu degeaba este asemănat Igor Dodon cu un purceluș. Dar de ce purceluș? Este chiar un porcoi bine hrănit și care nu a făcut nicio pwlă în viața sa. De curând, Gandon a decis să se pregătească cum se pologhează pentru vizita de la Moscova. Așa că, și-a pus în nas un cercel. Numai că acest cercel aduce foarte mult cu sârma din botul unui porc.

”Nu este adevărat. Am încercat să-mi schimb imidj-ul. Nu este sârmă de porc, este cercel în nas. Ce-i drept am vrut în ureche, dar eram prea beat ca să mai înțeleg unde mi se pune sârma, mă scuzați, cercelul. Cu așa imidj o să am mai mult succes la Putin”, a declarat Igor Dodon, preșervativul Republicii Moldova.

Veterinarul care i-a montat sârma în rât lui Dodon susține că când l-a văzut intrând pe Dodon în clinica sa a crezut că este un porc, așa că i-a băgat sârma. Acesta își cere scuze, dar crede că sârma îi înfrumusețează râtul lui Gandon.

Există însă o mare problemă, pe care nimeni nu o sesizează. Igor Dodon riscă să-l zgârâie în fund pe Vladimir Putin în momentul în care se vor saluta, iar președintele rus îi va da buca la pupat.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-rat-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-rat-de-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Nu degeaba este asemănat Igor Dodon cu un purceluș. Dar de ce purceluș? Este chiar un porcoi bine hrănit și care nu a făcut nicio pwlă în viața sa. De curând, Gandon a decis să se pregătească cum se pologhează pentru vizita de la Moscova. Așa că, și-a pus...

Comentează