Renato Usatii veceu toaleta tableta copy

Moment care a stârnit hohote de râs pe facebook. În timpul uneia dintre nenumăratele transmisiuni în direct pe facebook, Renato Usatîi s-a dus la toaletă cu tot cu telefon. Fără să fie jenat de acestă întâmplare, Renato le-a explicat fanilor că a uitat pur și simplu să oprească transmisiunea.

Întâmplarea a fost folosită de oponenții primarului din Bălți să-l ia peste picior. De pildă, Vlad Plahotniuc l-a numit Usratîi. Mihai Ghimpu s-a folosit de moment ca să-i zică Urinato. Nici Igor Dodon nu s-a lăsat mai prejos, el i-a zis simplu, Crăcănato.

În replică, Renato Usatîi a promis o sută de mii de dezvăluiri despre fiecare în parte. Ca să le arate că nu se teme de glumele inamicilor săi politici, Renato a cântat piesă Pohui la Karaoke.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Renato-Usatii-veceu-toaleta-tableta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Renato-Usatii-veceu-toaleta-tableta-copy-300x300.jpgadminSocial
Moment care a stârnit hohote de râs pe facebook. În timpul uneia dintre nenumăratele transmisiuni în direct pe facebook, Renato Usatîi s-a dus la toaletă cu tot cu telefon. Fără să fie jenat de acestă întâmplare, Renato le-a explicat fanilor că a uitat pur și simplu să oprească transmisiunea. Întâmplarea...

Comentează