Televizor Babuin copy

Moldova 1 nu se dezminte. Televiziunea de stat din Chișinău a ales să difuzeze astăzi un documentar despre reproducerea babuinilor din Sahara Occidentală în loc să transmită informații despre protestul din PMAN. Moldovenii au putut afla astfel cu lux de amănunte ce poziții de reproducere preferă babuinii, dar nu au știut nimic despre ce se întâmplă în fața Guvernului.

”Noi vrem să avem niște cetățeni deștepți. Prostestele vin și pleacă. Dar babuinii din Sahara Occidentală or să fie încă mii de ani. Știați că babuinul-șef, care conduce turma de babuini, are dreptul să ia orice obiect vrea el din cuibul oricăror babuini? Nu știam, dar iaca că am aflat datorită Moldova 1. Oricum, e mai interesant să vezi cum fuck babuinii sex decât să te uiți la niște proști care tremură pe frig, în ploaie la un protest”, a declarat Mircea Surdu, directorul Televiziunii Moldova 1.

Moldova 1 are însă o problemă. Pentru că protestele s-au prelungit prea mult, iar protestatarii refuză să mai plece acasă, televiziunae este pe punctul de a epuiza stocul de documentare despre elefanți, maimuțe, cămile, dihori și alte dihănii. Totuși, șefii Moldova 1 speră să vină mai repede frigul, iar protestatarii să plece acasă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Televizor-Babuin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Televizor-Babuin-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldova 1 nu se dezminte. Televiziunea de stat din Chișinău a ales să difuzeze astăzi un documentar despre reproducerea babuinilor din Sahara Occidentală în loc să transmită informații despre protestul din PMAN. Moldovenii au putut afla astfel cu lux de amănunte ce poziții de reproducere preferă babuinii, dar nu au știut...

Comentează