Exercițiile militare din Bălți au fost o catastrofă pentru armata din Republica Moldova. Din primele rezultate ale experților NATO, soldații noștri nu au reușit să ducă la bun sfârșit misiunea aplicației. Explicația, soldații moldoveni au fost puși să tragă cu automatele Kalașnikov, cu tunurile în portretele lui Putin. Potrivit martorilor, când vedeau imaginea cu Putin cei mai mulți soldați moldoveni aruncau totul și fugeau. Au existat și situații când soldații mergeau la portretul lui Putin să se predea.

”Nu am crezut că există pe lume soldați mai fricoși ca soldații francezi. Am crezut că dacă punem tablouri cu Putin, cel mai mare dușman al Moldovei, soldații se vor înrăi, iar ura îi va stimula. De unde? Simpla apariție a imaginii lui Putin i-a făcut pe soldații moldoveni să tremure de frică. Unii au avut nevoie și de pampers”, a anunțat în conferința de presă colonelul american Pussy Coward.

Ca să nu se repete rușinea, Armata Națională a făcut un studiu printre soldați. Aceștia au fost întrebați în pozele cui nu le-ar fi frică să tragă. Rezultatul sondajului a fost simplu. 51 la sută preferă să împuște în tabloul lui Plahotniuc, 49 la sută în cel al lui Filat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Putin-Armata-moldoveneasca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Putin-Armata-moldoveneasca-copy-150x150.jpgadminSocial
Exercițiile militare din Bălți au fost o catastrofă pentru armata din Republica Moldova. Din primele rezultate ale experților NATO, soldații noștri nu au reușit să ducă la bun sfârșit misiunea aplicației. Explicația, soldații moldoveni au fost puși să tragă cu automatele Kalașnikov, cu tunurile în portretele lui Putin. Potrivit...

Comentează