Vlad Plahotniuc demonstrează că este extrem de darnic, nu doar un jmot care fură miliarde. În timpul ultimului briefing al său, domnul Coordonator al Moldovei a împărțit în stânga și în dreapta cu promisiuni fără să se jmotească. Cea mai năucitoare a fost faptul că Moldova va lansa o rachetă spre Marte.

”Eu nu înțeleg de ce noi, moldovenii, nu putem să avem propria noastră rachetă. Iaca, eu sunt la fel de bogat ca Ilan Must. Americanul acela cu racheta. Ce credeți? Că eu nu pot construi o rachetă? Ba pot. Așadar, pe 1 aprilie voi lansa și eu o rachetă spre Marte. Aceasta se va numi Racheta Miliard și am decis să zbor chiar eu, adică să fiu primul cosmonaut moldovan”, a declarat dictatorul Vlad Plahotniuc.

Mai mult, Plaha promite să lanseze programul Cuibarul. Adică, găinile vor fi obligate prin lege să se ouă în fiecare zi câte 5 ouă.

Nici vacile nu au scăpat de promisiuni, acestea vor da mai mult lapte în cadrul programului Ferma. În discursul său, Vlad Plahotniuc promite și miere pentru că în cadrul programului Stupul – o albină moldovenească va da în fiecare zi câte un kil de miere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vlad-Plahotniuc-racheta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Vlad-Plahotniuc-racheta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc demonstrează că este extrem de darnic, nu doar un jmot care fură miliarde. În timpul ultimului briefing al său, domnul Coordonator al Moldovei a împărțit în stânga și în dreapta cu promisiuni fără să se jmotească. Cea mai năucitoare a fost faptul că Moldova va lansa o...

Comentează