Celebrul oracol de la Măgdăcești, baba Frosinia, care a prevăzut devalorizarea leului, războiul din Ucraina și că Moldova va avea în 2015 un premier analfabet, susține că ne așteaptă noi catastrofe după ce Vlad Filat i-a batjocorit lăcașul lui Isus Christos intrând în altar.

”Imediat s-a năpustit Bunul Dumnezeu asupra noastră. Ne-a trimis ninsori înainte de sfintele Paști. Urmează inundații înainte de sfânta sărbătoare de 9 mai. Rușii ne vor declara război și tot așa. Mai rămâne să nu primim bani de la gastarbaiteri, iar Moldova noastră se va prăbuși în pucioasă”, a declarat gemând baba Frosinia.

Managerul bisericii care l-a spovedit pe Vlad Filat a anunțat însă că nu există niciun risc. ”Este un om cu foarte mulți bani. Voiați să-l lăsăm la coadă, cu săracii. Și nici nu erau cine știe ce păcate de spovedit: 2 milioane de euro din mită, 10 milioane de euro din contrabandă și de numai patru ori a înșelat-o pe doamna Angela. Nu cade biserica de la atâtea păcate”, a declarat mitropolitul Vladimir.

În plus, potrivit canoanelor, Vlad Filat a plătit taxa de 2 mii de euro pentru spovedirea în altar.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Filat-Altar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Filat-Altar-copy-150x150.jpgadminMonden
Celebrul oracol de la Măgdăcești, baba Frosinia, care a prevăzut devalorizarea leului, războiul din Ucraina și că Moldova va avea în 2015 un premier analfabet, susține că ne așteaptă noi catastrofe după ce Vlad Filat i-a batjocorit lăcașul lui Isus Christos intrând în altar. ”Imediat s-a năpustit Bunul Dumnezeu asupra...

Comentează