Pentru că majoritatea membrilor celor două partide – Social și Liberal – au nevoie de tratamente speciale, medicamente, dar mai ales de medici – locul ales pentru prima dezbatere dintre cei doi este la Costiujeni. Câteva saloane din spital au fost pregătite deja pentru marele eveniment. Mai mult, conducerea instituției a achiziționat multe cămăși de forță, și-a chemat toți doctorii și asistentele din concediu. Dorin Chirtoacă susține că s-a pregătit temeinic pentru dezbatere.

”Mi-am luat în primul rând o vestă antiglonț. Vreau să fiu sigur că Zina Carabina nu va recurge la trucuri murdare. Oricum, am suficient rahat la mine ca să contrabalansez eventualele gloanțe ale Zinei. O să-mi iau și o cască, să nu mă tragă de urechi”, a declarat posibilul fost primar și eventual premier.

Pentru a avea șanse în fața lui Dorin, candidatul socialist a recurs la o schimbare de sex. Astfel, primăria Chișinău ar putea avea primul transexual în funcție. Zina Ceban a promis înainte de dezbatere pistoale cu apa la toți copiii, wi-fi gratuit în tot Chișinăul, 40 de rutiere noi, 30 de tone de vodcă de cea mai bună calitate, orez, zahăr și 10 concerte cu Stas Mihailov.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dorin-Chirtoaca-Zina-Greceanii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dorin-Chirtoaca-Zina-Greceanii-copy.jpgadminPolitic
Pentru că majoritatea membrilor celor două partide - Social și Liberal - au nevoie de tratamente speciale, medicamente, dar mai ales de medici - locul ales pentru prima dezbatere dintre cei doi este la Costiujeni. Câteva saloane din spital au fost pregătite deja pentru marele eveniment. Mai mult, conducerea...

Comentează