Pentru că majoritatea membrilor celor două partide – Social și Liberal – au nevoie de tratamente speciale, medicamente, dar mai ales de medici – locul ales pentru prima dezbatere dintre cei doi este la Costiujeni. Câteva saloane din spital au fost pregătite deja pentru marele eveniment. Mai mult, conducerea instituției a achiziționat multe cămăși de forță, și-a chemat toți doctorii și asistentele din concediu. Dorin Chirtoacă susține că s-a pregătit temeinic pentru dezbatere.

”Mi-am luat în primul rând o vestă antiglonț. Vreau să fiu sigur că Zina Carabina nu va recurge la trucuri murdare. Oricum, am suficient rahat la mine ca să contrabalansez eventualele gloanțe ale Zinei. O să-mi iau și o cască, să nu mă tragă de urechi”, a declarat posibilul fost primar și eventual premier.

Pentru a avea șanse în fața lui Dorin, candidatul socialist a recurs la o schimbare de sex. Astfel, primăria Chișinău ar putea avea primul transexual în funcție. Zina Ceban a promis înainte de dezbatere pistoale cu apa la toți copiii, wi-fi gratuit în tot Chișinăul, 40 de rutiere noi, 30 de tone de vodcă de cea mai bună calitate, orez, zahăr și 10 concerte cu Stas Mihailov.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dorin-Chirtoaca-Zina-Greceanii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dorin-Chirtoaca-Zina-Greceanii-copy.jpgadminPolitic
Pentru că majoritatea membrilor celor două partide - Social și Liberal - au nevoie de tratamente speciale, medicamente, dar mai ales de medici - locul ales pentru prima dezbatere dintre cei doi este la Costiujeni. Câteva saloane din spital au fost pregătite deja pentru marele eveniment. Mai mult, conducerea...

Comentează