image

S-a deslușit misterul dopării sportivului moldovean. Medicii Forumului Internațional de Dopuri Sportive au anunțat că în sângele canotatorului nostru a fost depistată o substanță extrem de ciudată, pe care nu au găsit-o până acum la niciun alt sportiv. Datele au fost făcute publice în premieră și exclusivitate pentru redactorii moldovesti.info.

”I-am depistat sveklomițân în sânge. Ne-am chinuit foarte mult să ne dăm seama de la ce vine. Este o substanță nouă pentru noi. Până acum la ruși am găsit multă vodkă, la ucraineni horilkă, la români pălincă. Dar moldovenii nu prea câștigă medalii ca să ne fi lovit de această substanță. Formula H2O+SvEcLĂ este necunoscută în Brazilia, pentru că noi nu avem sveclă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, președintele Forumului Internațional de Dopuri Sportive, Dick Sackmaidick.

Din fericire pentru moldoveanul nostru, sveklomițânul nu este în lista substanțelor interzise, așa că medalia i-ar putea fi returnată. Centrul Olimpic al Moldovei sare în apărarea lui Serghei Tarnovski. Leonea Iaibu, președintele Centrului susține că sveklomițânul nu l-a ajutat pe sportiv să-și îmbunătățească abilitățile. ”Dacă nu ar fi consumat sveklomițân cu cumnații săi din Brazilia cu o seară înainte, sportivul nostru lua aurul!”, a declarat Leonea Iaibu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/wp-1471817903710.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/wp-1471817903710-300x210.jpgadminInternațional
S-a deslușit misterul dopării sportivului moldovean. Medicii Forumului Internațional de Dopuri Sportive au anunțat că în sângele canotatorului nostru a fost depistată o substanță extrem de ciudată, pe care nu au găsit-o până acum la niciun alt sportiv. Datele au fost făcute publice în premieră și exclusivitate pentru...

Comentează