vlad-plahotniuc-la-vot-miliardul-copy

Vlad Plahotniuc pare totuși pațan de cuvânt. A anunțat că vrea să o ajute pe Maia Sandu la alegeri și o face. Nu doar prin vorbe la Publika WC sau Prime WC, dar și prin fapte. Cunoscutul oligarh a declarat în sfârșit că îl susține pe Igor Dodon la aceste alegeri. Ba mai mult, a comandat bleaggerilor, anal-iștilor, jurnaliuștilor să nu o vorbească de bine pe Maia Sandu ca să nu-i strice imaginea.

”Îl susțin pe Dodon. Este adevărat. Și o să vedeți asta cu toții în continuare. Pe toate televizoarele din țară o să fie numai mutra respingătoare a lui Dodon. Maia nu are bani să îmi plătească reclamă la televizor. Eu merg mai departe și recunosc toate schemele prin care am furat împreună cu Dodon. Schemel acestea le găsiți în ziarele de investigație, nu mai trebuie să vi le spun eu, le știe lumea foarte bine. Îl susțin pi Dardon, Deci, vă îndem să votați pi Dardon”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Coordonatorul executiv al Moldovei a mers până acolo că i-a dat toate televiziunile lui Dodon până pe 13 noiembrie. Ba mai mult, a publicat pe pagina sa de facebook mai multe poze în care Dodon îi pupă pantofii. Cu alte cuvinte, șansele Maiei Sandu au crescut văzând cu ochii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-la-vot-miliardul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-la-vot-miliardul-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Plahotniuc pare totuși pațan de cuvânt. A anunțat că vrea să o ajute pe Maia Sandu la alegeri și o face. Nu doar prin vorbe la Publika WC sau Prime WC, dar și prin fapte. Cunoscutul oligarh a declarat în sfârșit că îl susține pe Igor Dodon la aceste...

Comentează