Plahotniuc furt casa bani copy

Este o situație de forță majoră pentru toată poliția din Republica Moldova. Câțiva hoți au intrat în palatul lui Vlad Plahotniuc și au furat ce au găsit de prin casă. Anchetatorii încearcă să afle acum cine sunt curajoșii care au îndrăznit să fure de la patronul Republicii Moldova, El Lidero Oligarho.

”Din primele rezultate ale anchetei, iubitul nostru conducător și lider spiritual nu a avut de suferit. Pierderile sunt minore. Casetele sunt la locul lor, deci puteți sta liniștiți, în curând o să vedem noi filme erotice. Hoții probabil sunt începători, au luat doar mărunțișuri. Au furat o nimica toată, doar un milion de euro. De miliard nici nu s-au atins, cred că nu aveau cu ce să-l care. Niște amatori”, a declarat Constantin Țuțurlău, șeful POPA, Paza Oligarhică Plahotniucistă Autonomă.

Ca de obicei Mihai Ghimpu este convins că la mijloc este Mâna Moscovei: ”mai întâi l-au furat pe nepoțelul meu, pe urmă pe Dudoglu. Acum au îndrăznit să-l calce până și pe liderul nostru absolut, El Lidero Plahotniuco. Sigur trebuie să fie Mâna cu care lupt de 20, 30, 40 de ani!” Simplă coincidență, dar astăzi, la nici 24 de ore de la furt, Igor Dodon a anunțat că pleacă într-o nouă călătorie de lux prin orașele din toată Uniunea Europeană.

adminPolitic
Este o situație de forță majoră pentru toată poliția din Republica Moldova. Câțiva hoți au intrat în palatul lui Vlad Plahotniuc și au furat ce au găsit de prin casă. Anchetatorii încearcă să afle acum cine sunt curajoșii care au îndrăznit să fure de la patronul Republicii Moldova, El...

Comentează