Veste bună pentru fetele din topul VIP Magazin ”cele mai sexy 100 de femei”. Moldova este obligată de Uniunea Europeană să legalizeze prostituția. Potrivit normelor europene, țara noastră trebuie să respecte dreptul la muncă al femeii, iar de pe 1 august în catalogul profesiilor va apărea o nouă meserie: cea de prostituată.

Nu putem să respectăm femeia doar pe 8 martie. Eu zic să ne gândim tot anul la doamnele și domnișoarele care stau în frig, noaptea, se ascund pe sub poduri, sunt vânate de polițiști. Ele merită mai multă grijă și atenție. Trebuie să legalizăm prostituția, să se plătească și impozitele. Sincer, mi se pare cam scumpe serviciile prostituatelor din Moldova. Dacă legalizăm prostituția, sper să fie mai ieftin”, a declarat pentru moldovesti.info Marian Lupu.

Potrivit raportului ONU despre prostituție, sexul plătit este mai scump în Moldova cu 5 la sută față de media europeană. Asta în condițiile în care salariile bărbaților moldoveni sunt mult mai mici decât salariile bărbaților europeni. Potrivit fetelor din topul ”cele mai sexy 100 de femei din Moldova”, dacă se va legaliza prostituția, tarifele lor vor scădea la jumătate, pentru că nu va trebui să plătească 50 la sută din venituri bandiților pentru ”krâșă”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/prostituate.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/prostituate-150x150.jpgadminMonden
Veste bună pentru fetele din topul VIP Magazin ”cele mai sexy 100 de femei”. Moldova este obligată de Uniunea Europeană să legalizeze prostituția. Potrivit normelor europene, țara noastră trebuie să respecte dreptul la muncă al femeii, iar de pe 1 august în catalogul profesiilor va apărea o nouă meserie: cea de...

Comentează