Statul român nu a stat prea mult pe gânduri când Traian Băsescu a rămas fără cetățenie. Guvernul de la București a decis să se răzbune pe Igor Dodon. Astfel, preșervativul de la Chișinău a fost lăsat fără cetățenia românească. Igor Dodon nu se va mai putea duce astfel în Europa, în călătoriile de lux cu care se lăuda pe odnoklassniki.

”De bună voie și nesilit de nimeni îi luăm cetățenia lui Igod Dodeorganâi. Acest individ nu trebuie să se numească român după câte lucruri rele a făcut României. Iubitul nostru cetățean, Băsexu Traian, a fost rănit în sentimente, așa că răzbunarea va fi cruntă. Nu va pupa Gayropa, să pupe curul lui Putin”, a declarat președintele Agenției Naționale pentru Acordarea Cetățeniilor tuturor Moldovenilor, Leonea Iobtvoimati.

La auzul acestor vești triste, Igor Dodeorganâi susține că s-a răzgândit și nu mai vrea să-i retragă cetățenia lui Traian Băsexu. Mai mult, Igor Dodoreganâi a venit în genunchi la graniță și a cerut îndurare. Din fericire, un vameș român a chemat un jandarm român care i-a ars o palmă lui Dodeorganâi de l-au durut bucile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Statul român nu a stat prea mult pe gânduri când Traian Băsescu a rămas fără cetățenie. Guvernul de la București a decis să se răzbune pe Igor Dodon. Astfel, preșervativul de la Chișinău a fost lăsat fără cetățenia românească. Igor Dodon nu se va mai putea duce astfel în...

Comentează