Managerului Bisericii Ortodoxe Moldovenești, mitropolitul Vladimir a fost surprins de către mai mulți enoriași în restaurantul magnatului Vladimir Voronin mâncând Capricioasa, o pizza cu mult cașcaval, șuncă și brânză. Asta deși suntem în plin postul Paștelui.

Managerul a comandat și un șnițel de pui, dar și aripioare de pui. Fără să se sinchisească de privirile celor din jur, mitropolitul a mâncat totul cu multă poftă și multă bere. Chelnerii care i-au adus comenzile au fost însă dezamăgiți. Deși este manager al celei mai mari biserici din Moldova, Vladimir le-a lăsat angajaților restaurantului doar 10 bani.

Articolului 5, punctul 10, din regulamentul de funcționare al companiei Biserica Moldovenească SRL spune clar: Fă ce zice popa, nu ce face popa! Dacă managerul Bisericii se arunca de pe o stâncă în cap, se aruncă toți? Deci, chiar dacă managerul mănâncă de frupt, postul trebuie respectat de către enoriași. Trebuie de menționat că managerul era în afara serviciului și nu poate fi acuzat de nimic”, au declarat reprezentanții celei mai cunoscute Biserici din Moldova. Aceștia au mai anunțat că în acest an, de Paște, enoriașii trebuie să vină cu euro la slujbă și nu cu lei fără valoare, așa cum s-a întâmplat anul trecut.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mitropolitul-Vladimir-Pizza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mitropolitul-Vladimir-Pizza-copy-150x150.jpgadminSocial
Managerului Bisericii Ortodoxe Moldovenești, mitropolitul Vladimir a fost surprins de către mai mulți enoriași în restaurantul magnatului Vladimir Voronin mâncând Capricioasa, o pizza cu mult cașcaval, șuncă și brânză. Asta deși suntem în plin postul Paștelui. Managerul a comandat și un șnițel de pui, dar și aripioare de pui. Fără...

Comentează