Constantin Tutu Marina Radvan Mihai Ghimpu decernare medalii copy

Deputatul Constantin Țuțu, boxer și om al culturii, a ocupat binemeritatul loc 1 la campionatul de spart semințe organizat în Piața Centrală din Chișinău. Acesta susține că sportul l-a ajutat să fie cel mai bun și la mâncat răsărită. “A fost greu, dar ca de obicei am învins. M-am antrenat zilnic. Ca să spargi semințe trebuie să ai o limbă foarte bine antrenată, dar și fălci bune ca să ronțăi temeinic. Aici nu ți-e să bați pe cineva cu pumnii. E nevoi de practică”, subliniază campionul la spart semințe, Constantin Țuțu.

Constantin Țuțu a reușit să spargă un sac mare de răsărită în numai o oră. Lupta dintre concurenți a fost una acerba. La mică distanță cu un sac mediu de răsărită s-a plasat tot un deputat, socialista Marina Rădvan.
“Eu în comparație cu Constantin Țuțu am altfel de antrenament. Sunt specialistă în alte chestii, cu ajutorul cărora am căștigat multă mâncare. Și mai am o problemă, am prea mulți antrenori, atât de mulți că nici numele nu le știu. Trebuie unul și bun așa, ca Țuțu. Pe el îl antrenează chiar Vlad Plahotniuc”, se plânge nemulțumită de rezultate, Marina Rădvan.

Locul trei este al liberalului Mihai Ghimpu. Acesta nu mai are dinți în gură și s-a descurcat lamentabil, spun organizatorii campionatului național de mâncat răsărită. Banii câștigați în urma campionatului vor fi donați partidelor de la guvernare.

În Piața Centrală din Chișinău a avut loc campionatul național de mâncat răsărită. Și aici camion a fost Constantin Țuțuhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Constantin-Tutu-Marina-Radvan-Mihai-Ghimpu-decernare-medalii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Constantin-Tutu-Marina-Radvan-Mihai-Ghimpu-decernare-medalii-copy-300x300.jpgadminSocialConstantin Țuțu,Gheorghe Ghimpu,Marina Rădvan,răsărită,semințe
Deputatul Constantin Țuțu, boxer și om al culturii, a ocupat binemeritatul loc 1 la campionatul de spart semințe organizat în Piața Centrală din Chișinău. Acesta susține că sportul l-a ajutat să fie cel mai bun și la mâncat răsărită. 'A fost greu, dar ca de obicei am învins. M-am...

Comentează