Autoritățile de la Chișinău au luat măsuri dure împotriva unor marșuri din Chișinău. Pentru că debilizează opinia publică, vor fi interzise marșul unioniștilor și marșul homosexualilor. Potrivit poliției, cele două marșuri au creat cele mai multe violențe, dar și reacții negative din partea moldovenilor. Cu alte cuvinte societatea este debilizată complet așa că marșurile vor fi interzise în totalitate.

”Gomișii și unioniștii, un fel de frați care ne terorizează populația, se adună în haite și încep să strige. De parcă nu se strigă suficient în Piața Centrală: Otravăăă, Otravăăă, mai vin și unioniștii și gomișii cu Unireeee, Unireeee. Am luat decizia să interzicem astfel de manifestații debilizatoare, nu degeaba au avut loc în aceeași zi”, a declarat pentru moldovesti.info, șeful poliției din Chișinău, Vladimir Handon.

Vladimir Handon susține însă că nu va interzice manifestațiile cu Gheorghevskaia Lenta pentru că acestea se desfășoară în liniște și nu provoacă debilizări. În plus, Gheorghevskaia Lenta vine de la Sfântul Gheorghe și promovează numai valori bune, sovietice, în care cred cei mai mulți moldoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miting-unire-interzis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miting-unire-interzis-copy-150x150.jpgadminSocial
Autoritățile de la Chișinău au luat măsuri dure împotriva unor marșuri din Chișinău. Pentru că debilizează opinia publică, vor fi interzise marșul unioniștilor și marșul homosexualilor. Potrivit poliției, cele două marșuri au creat cele mai multe violențe, dar și reacții negative din partea moldovenilor. Cu alte cuvinte societatea este...

Comentează