transnistria-panou-copy1

Moldova se pregătește temeinic pentru alegerile din țara vecină și soră. Astfel că vor fi deschise nu una, nu două, ci tocmai 35 de secții. Asta după ce la alegerile prezerședintelui Dodon nu toți transnistrenii au reușit să voteze. Igor Dodon promite că va asigura din nou autobuze transnistrenilor cu cetățenie românească. Astfel că aceștia vor vota ca ceasul la alegerile parlamentare din România.

”Vreau să-i demonstrez lui Băsescu că transnistrenii mei trebuie respectați. Ei nu sunt niște dalbaiobi care votează cum le spui pentru 100 de ruble. Doamne ferestre și o bucată de steclopachet. Oamenii aceștia m-au făcut prezerședinte. Așa că acum le organizez condiții foarte bune de votare. Sunt totuși 30 de mii de sirieni, pardon, transnistreni”, a declarat prezerședintele ales de transnistreni, Igor Dodon.

Cei 30 de mii de transnistreni au anunțat că ar veni să voteze cu plăcere la alegerile parlamentare din România. Mai ales că aproape oricine din Trasnistria are 4 cetățenii: a Transnistriei, a Moldovei, a Rusiei și a României. Din păcate transnistrenii au o problemă, aceștia nu înțeleg limba română așa că nu vor înțelege nimic ce scrie pe buletinele de vot.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Transnistria-panou-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Transnistria-panou-copy1-300x300.jpgadminPolitic
Moldova se pregătește temeinic pentru alegerile din țara vecină și soră. Astfel că vor fi deschise nu una, nu două, ci tocmai 35 de secții. Asta după ce la alegerile prezerședintelui Dodon nu toți transnistrenii au reușit să voteze. Igor Dodon promite că va asigura din nou autobuze transnistrenilor...

Comentează