Moldova va fi prima țară din lume unde se va legaliza prostituția politică. Țara noastră a decis să nu se mai ascundă după deget și să legifereze ceea ce oricine vede cu ochiul liber: faptul că politicienii se prostituează fără nicio rușine. O lege în acest sens a fost adoptată deja de Parlament.

”Noi am vrut să legalizăm prostituția normală, dar ne-am dat seama că nu are rost, pentru că avem nevoie de bani și dacă se legalizează, banii se vor duce în buget și va trebui să-i furăm de acolo. Așa că, pentru o început o legalizăm pe asta politică, abia apoi mai târziu, cumva, ne apucăm și de fetele de pe Albișoara. Tot ce ne trebuie este să-i facem pe oameni să creadă că prostituția politică este normală. Eu am o experiență mare în politică”, a declarat prezikul Moldovei, Igori Dodon.

Odată legalizată prostituția, politicienii moldoveni vor avea voie să-și vândă votul fără să fie anchetați. Deputații vor trece dintr-un partid în altul în funcție de grosimea borsetcii. Nu va conta cine a câștigat alegerile, important va fi cine cumpără cei mai mulți deputați. De asemenea, deputatele au voie să mănânce oricât vor pentru ebusi za săx. Deputații Socialiști vor putea să aibă cetățenia României fără probleme și să înjure țara vecină și soră. Deputații PD vor putea în continuare să-l pupe în fund pe Coordonatorul Executiv. Apropo de coordonator. Acesta are cea mai mare experiență în politică după ce prostituția politică va fi legalizată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Borsetka-Parlamentul-Moldovei-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Borsetka-Parlamentul-Moldovei-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldova va fi prima țară din lume unde se va legaliza prostituția politică. Țara noastră a decis să nu se mai ascundă după deget și să legifereze ceea ce oricine vede cu ochiul liber: faptul că politicienii se prostituează fără nicio rușine. O lege în acest sens a fost...

Comentează