Pentru a fi acceptată în Uniunea Vamală, Moldova a acceptat legalizarea eutanasierii. Asta a fost o condiție sine qua non acceptată de Dodon la cererea explicită a domnului Vlad… Putin. Astfel, oricine va dori să-și facă o eutanasiere, legea nu-i va interzice. Din păcate, pentru majoritatea moldovenilor există o problemă: eutanasierea va costa foarte mult.

O eutanasiere costă peste zece mii de euro. Asta înseamnă că doar politicienii și-o vor permite. Pentru că sunt atât de dornici să încerce pe pielea lucruri scumpe și noi, mai mulți deputați au anunțat deja că au dat comandă de eutanasiere.

Centrul Mamei și Copilului a fost desemnat să execute aceste eutanasieri pentru că doctorii de aici se pricep de minune la aceste operații. Desigur, pentru a putea fi eutanasiat la CMC, politicienii vor trebui să plătească și mită, în afară de taxa uriașă de zece mii de euro.

Partea cea mai tristă este că Igor Dodon a scăpat de eutanasiere pentru că a trecut Crăciunul, iar el este în continuare prezikul Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-pe-patul-de-spital.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-pe-patul-de-spital-300x210.jpgadminSocial
Pentru a fi acceptată în Uniunea Vamală, Moldova a acceptat legalizarea eutanasierii. Asta a fost o condiție sine qua non acceptată de Dodon la cererea explicită a domnului Vlad... Putin. Astfel, oricine va dori să-și facă o eutanasiere, legea nu-i va interzice. Din păcate, pentru majoritatea moldovenilor există o...

Comentează