Vlad Plahotniuc Vlad Filat Scaun Electric copy

Republica Moldova este a 69-lea stat din lume care introduce pedeapsa cu moartea. Țara noastră a luat această decizie după ce Departamentul de Penitenciare a scris o petiție Guvernului prin care se plânge că închisorile din Moldova au devenit neîncăpătoare. În plus, conducerea Departamentului se teme că în curând vor primi noi zăci.

”Tot ne uităm la televizor, citim pe facebook că DNA o să treacă Prutul sau că CNA o să aresteze, o să bage la pușcărie politicieni. Da, băi, băieți, voi o să-i băgați, dar mai eliberați niște locuri, că și așa sunt pline celulele de zăci. Știți vorba aia, chelea ră și răpănoasă, ori o bate, ori o lasă. Dacă a furat azi un ou, mâine ajunge deputat și fură un miliard, cred că ar trebui să omorâm din fașă furturile”, a declarat Vasile Tupoiu, șef adjunct al Departamentului Penitenciare din Republica Moldova.

Deocamdată, CNA nu a făcut nicio arestare, iar procurorul DNA venit în Moldova s-a autoizolat în beciurile din Cricova. Cu toate acestea, Guvernul se teme că arestările vor începe brusc, iar pușcăriile nu vor fi pregătite să primească noi zăci. De aceea introduce pedeapsa cu moartea. Delicvenții vor avea de ales între mai multe feluri de morți: să se otrăvească cu mâncare de la nunta ținută într-un restaurant din Chișinău, să participe la o vânătoare în Pădurea Domnească sau să meargă după ora 21.00 prin sectorul Ciocana.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Vlad-Plahotniuc-Vlad-Filat-Scaun-Electric-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Vlad-Plahotniuc-Vlad-Filat-Scaun-Electric-copy-300x300.jpgadminSocial
Republica Moldova este a 69-lea stat din lume care introduce pedeapsa cu moartea. Țara noastră a luat această decizie după ce Departamentul de Penitenciare a scris o petiție Guvernului prin care se plânge că închisorile din Moldova au devenit neîncăpătoare. În plus, conducerea Departamentului se teme că în curând...

Comentează