Ghid sex oral

După scandalul în care o profesoară din Ungheni a fost filmată în timp ce îi făcea sex oral prietenului ei, autoritățile au decis să interzică acest tip de sex. O Hotărâre urmează să fie adoptată în curând de noul Guvern imediat după instalare. Propunerea vine din partea direcției pentru Boli Venerice și Abstinență Sexuală a Ministerului Sănătății. Într-un comunicat de presă remis redacției se spune că: ”cele mai multe boli venerice se iau din sexul oral. Clamidioza, Herpes Genital, SIDA, toate aceste boli pot fi prevenite simplu, prin interzicerea sexului oral.”

Solicitat de redactorii moldovesti.info, Ioan Poalălungă, șeful direcției susține că potrivit statisticilor, 94 la sută dintre bărbații din Moldova nu au grijă de igiena lor genitală. Numai 6 la sută se spală dedesubt cel puțin o data pe săptămână. ”Este incredibil cum pot să bagi în gură așa ceva. Este complet lipsit de igienă. Nu este sănătos și, respective, este periculos. Singura soluție este să interzicem complet acest fenomen îngrijorător”, a menționat domnul Ioan Poalălungă.

Pentru a monitoriza activitatea sexuală ilegală a moldovenilor, Hotărârea de Guvern prevede instalarea camerelor de supraveghere în toate dormitoarele din Republica Moldova. Din păcate bugetul auster nu permite o asemenea investiție, așa că femeile din Moldova vor fi invitate o dată pe lună la comisariatele de poliție pentru a da o declarație pe propria răspundere că nu au făcut sex oral. Dacă vor fi prinse că nu respectă legea, femeile riscă amenzi de până la 10 mii de lei pentru o singură încălcare.

adminSocial
După scandalul în care o profesoară din Ungheni a fost filmată în timp ce îi făcea sex oral prietenului ei, autoritățile au decis să interzică acest tip de sex. O Hotărâre urmează să fie adoptată în curând de noul Guvern imediat după instalare. Propunerea vine din partea direcției pentru...

Comentează