Astrologii au preconizat că pe 31 septembrie în Republica Moldova va avea o eclipsă totală, exact ca în Statele Unite. Această eclipsă va aduce mult întuneric, lucru de care se vor bucura în primul rând politicienii. Aceștia își freacă mâinile de plăcere și promit un nou furt al mileniului.

”Pe întuneric se fură cel mai bine. Oamenii se vor uita la cer în timp ce noi vom opera extrem de rapid. Mai furăm un miliard și o să-i punem pe moldoveni să pună banii la loc. Am zăkăzuit această eclipsă pentru că banii din vechiul miliard s-au terminat și acum nu mai știm ce să facem să mai șparlim unul”, a declarat coordonatorul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc la Publika WC.

Jurnaliuștile de la Publika WC susțin că se vor folosi de eclipsă ca să-l mai pupe în fund pe Vlad Plahotniuc. Între timp, sinopticienii și astrologii le recomandă Moldovenilor să nu se uite la soare, dar nu pentru a-și proteja ochii, ci pentru a fi atenți dacă nu le umbră cineva la buzunare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Vlad-Plahotniuc-CNA-TV-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Vlad-Plahotniuc-CNA-TV-copy-300x300.jpgadminPolitic
Astrologii au preconizat că pe 31 septembrie în Republica Moldova va avea o eclipsă totală, exact ca în Statele Unite. Această eclipsă va aduce mult întuneric, lucru de care se vor bucura în primul rând politicienii. Aceștia își freacă mâinile de plăcere și promit un nou furt al mileniului. ”Pe...

Comentează