Moldova se va putea mândri cu prima telenovelă sută la sută moldovenească. Aceasta va fi inspirată din viața Angelei Gonța. Potrivit regizorului Viorel Mardare, cel care a fost responsabil și de campania de manipulare și promovare a imaginii lui Vlad Filat, telenovela va începe cu un cadru în  care actrița care interpretează rolul Angelei face sex. 

”Vrem să șocăm audiența de la început. Scenele vor fi ca dintr-un film porno de calitate, nu din cele ieftine la care mă uit pe internet. În rolul Angelei Gonța ne-am gândit să o cooptăm pe Nata Albot. În rolul lui Vlad Filat va fi artistul Pavel Turcu. Deznodământul acestei telenovele: Vlad Filat scapă de scorpia de nevastă și se căsătorește cu eroina principală, Angela”, spune regizorul Viorel Mardare.

Vlad Filat spune că este fericit că a ajuns personaj de telenovelă și recunoaște fără pic de mândrie că viața sa este o telenovelă. ”Am fost contrabandist. Am ajuns oligarh. Am fost atâta vreme însurat cu o scorpie și vreau să se afle toate acestea. Voi investi în această operă a cunoscutului regizor Viorel Mardari. Este cel mai bun specialist în telenovele lacrimogene. Banii nu sunt o problemă. Anul trecut mi-a mers foarte bine în afaceri, am câștigat un miliard de euro”, spune Vlad Filat. Pentru difuzarea telenovelei, soțul Angelei Gonța a anunțat că va cumpăra o televiziune din Moldova. Telenovela se va numi ”Roaba Angela”!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Angela-Gonța-Telenovela-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Angela-Gonța-Telenovela-copy-150x150.jpgadminMonden
Moldova se va putea mândri cu prima telenovelă sută la sută moldovenească. Aceasta va fi inspirată din viața Angelei Gonța. Potrivit regizorului Viorel Mardare, cel care a fost responsabil și de campania de manipulare și promovare a imaginii lui Vlad Filat, telenovela va începe cu un cadru în  care actrița care...

Comentează