Gopnici Orhei

Guvernul de la Chișinău a dat dovadă că este cel mai inventiv guvern din Europa. Executivul a găsit o soluția ingenioască cu ajutorul căreia va umple gaura de un miliard de euro din buget și din bănci. Ministrul de Finanțe a pregătit o lege prin care introduce taxa pe prostie. Potrivit legii, aceasta va fi plătită lunar de fiecare moldovean care dă dovadă de prostie. Evident, cei mai mulți bani îi vor plăti shorheienii, unde se concentrează cel mai mare zăcământ de prostie din Moldova. Nici bălțații nu sunt departe de shorheieni. Adepții lui Renato vor intra rapid în faliment din cauza taxei pe prostie.

”Ne-am tot întrebat de când am venit la putere ce să impozităm? Ce este cel mai mult în Moldova? Într-o zi m-a lovit… Costea Țuțu cu un pumn. L-a pus să mă bată Plahotniuc că nu inventasem nimic. Și atunci mi-am dat seama că prostia este cea mai răspândită în Moldova. Așadar, toți cei care vor da dovadă de prostie vor achita taxa pe prostie. O să cercetăm cu atenție și am stabilit deja o serie de criterii după care ne vom da seama dacă un moldovean este bun de plată”, a declarat ministrul Finanțelor, Leonea Iobtvoimati.

Potrivit proiectului de lege, oricine se uită la Publika va plăti taxa de prostie. Oricine a fost într-un lan de levănțică și a plătit 500 de lei la un festival ca să-și facă o poză, trebuie să plătească taxa de prostie. Este bun de plată oricine a fost la un concert organizat de Renato Usatîi. Cine crede ce scriu bloggerii din Moldova vor plăti taxa de prostie. Cine deplânge soarta lui Filat și soarta lui Shor vor plăti o taxă dublă. O taxă de trei ori mai mare vor plăti moldovenii care consideră că articolele de pe moldovesti.info sunt știri adevărate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Gopnici-Orhei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Gopnici-Orhei-300x210.jpgadminFinanțe
Guvernul de la Chișinău a dat dovadă că este cel mai inventiv guvern din Europa. Executivul a găsit o soluția ingenioască cu ajutorul căreia va umple gaura de un miliard de euro din buget și din bănci. Ministrul de Finanțe a pregătit o lege prin care introduce taxa pe...

Comentează