Facultatea de Curve ASEM copy

Moldovenii care nu mai au bani vor avea voie de la 1 ianuarie să facă plăți în natură. Legea a fost votată aseară târziu de Parlamentul Republicii Moldova. Surprinzător, dar de acest act normativ s-au bucurat foarte mult tinerele fete care își fac poze în toaletele cluburilor de fițe din Chișinău.

”E criză la Italea. Mămica și păpicu mi-au zis că nu mă mai pot ține și că trebuie să mă descurc singurică. Ei nu știu cât de mult costă o rochiță scurtă care îți scot în evidență bucile. De câteva luni la Drive nu pot să cumpăr decât apă plata… Tare greu. Noroc cu investitorii italieni care ne mai finanțează, că altfel nu ne-am distra deloc. Evident că acum putem plăti în natură direct la bar și am scăpat de probleme”, spune Virgina Facmi, studentă în anul 3 la ASEM.

Și jurnalistele din Moldova au anunțat că vor intra în legalitate de la 1 ianuarie. Vor face plăți în natură pentru mașinile pe care primesc de la politicieni. Toate registrele și înregistrările plăților în natură se vor afla la Vlad Plahotniuc, se arată în legea votată de Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Facultatea-de-Curve-ASEM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Facultatea-de-Curve-ASEM-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldovenii care nu mai au bani vor avea voie de la 1 ianuarie să facă plăți în natură. Legea a fost votată aseară târziu de Parlamentul Republicii Moldova. Surprinzător, dar de acest act normativ s-au bucurat foarte mult tinerele fete care își fac poze în toaletele cluburilor de fițe din Chișinău. ”E criză...

Comentează