Importatorii moldoveni de prezervative își freacă mâinile de plăcere. Se apropie Balul Absolvenților, iar asta se vede în încasări. Vânzările de prezervative au crescut în ultima lună cu 80 la sută față de o perioadă obișnuită. Cele mai cumpărate sunt prezervativele cu gust de căpșună și banană, explică importatorii.

”Și în acest an avem vânzări record de prezervative, semn că elevii moldoveni se pregătesc intens de Balul Absolvenților. În unele magazine am rămas fără marfă, așa că le vindem baloanele care ne-au rămas de la Crăciun. Sper să nu aibă surprize, dar sunt bune și acestea”, a declarat Ion Dârlău, importator de prezervative moldovenești.

Și vânzătorii de băuturi alcoolice sunt fericiți. Vânzările de alcool au crescut cu 60 la sută, iar majoritatea clienților sunt fete, care au declarat deja că preferă căpșunile și abia pe locul doi sunt bananele. Potrivit unui studiu, cei care nu dau BAC-ul sunt, de regulă, copii făcuți în perioada Balurilor de Absolvire după ce baloanele de la Crăciun s-au spart.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Tinere-bete-Bal-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Tinere-bete-Bal-copy-150x150.jpgadminSocial
Importatorii moldoveni de prezervative își freacă mâinile de plăcere. Se apropie Balul Absolvenților, iar asta se vede în încasări. Vânzările de prezervative au crescut în ultima lună cu 80 la sută față de o perioadă obișnuită. Cele mai cumpărate sunt prezervativele cu gust de căpșună și banană, explică importatorii. ”Și...

Comentează