Marian Lupu pe targa copy

Incredibil, medicii de la Spitalul de Boli Neurochirurgicale ”Mișa Ghimpu” au depistat primul caz de infestare cu virusul Zika. Pacientul se numește Marian P. și este angajat la stat. Medicii susțin că Marian P. a făcut 2 metri de bulbuci și a fost nevoie să fie scos din Parlament cu targa.

”Ne-am dat seama că este ceva în neregulă când pacientul Marian P., care stătea pe scaun, a făcut gesturi obscene. Apoi a început să scoată și 2 metri de bulbuci. Altă problemă era că vorbea în așa fel încât nimeni nu înțelegea ce spune. La un moment dat, pe lângă el a trecut domnul Vlad Plahotniuc. Marian P. s-a aruncat să-l pupe în fund. Era clar că s-a îmbolnăvit de Zika”, a declarat medicul venerolog, Virgina Penisescovici.

Medicii promit să-l trateze pe Marian P. foarte repede. Aceștia i-au prescris pacientului câte două sute de nuielușe la fund dimineața, la prânz și seara. În două săptămâni, Marian P. va putea să revină la munca de la stat.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Marian-Lupu-pe-targa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Marian-Lupu-pe-targa-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incredibil, medicii de la Spitalul de Boli Neurochirurgicale ”Mișa Ghimpu” au depistat primul caz de infestare cu virusul Zika. Pacientul se numește Marian P. și este angajat la stat. Medicii susțin că Marian P. a făcut 2 metri de bulbuci și a fost nevoie să fie scos din Parlament...

Comentează