Vlad Filat uimește din nou presa din Republica Moldova. După ce și-a folosit copiii pentru a câștiga capital politic, după ce a mers în Israel să aducă focul Haric și să-i atragă pe enoriașii SRL Mitropolia Moldovei, acesta dă o nouă lovitură de PR. A anunțat că a acceptat să fie invitatul celei mai de succes emisiuni din Republica Moldova: ”Lumea Sandei”. Asta deși show-ul cu un rating uriaș este moderat chiar de fosta sa soție, Sanda Filat.

”Știu că merg în gura lupului. Știu că fosta mea soție este spurcată la gură și o să mă facă albie de porci că am înșelat-o cu Angela, dar mă sacrific pentru viitorul meu politic. Știți cum se spune, nu există publicitate negativă. Important este să se vorbească despre mine. Ce contează că Sanda o să mă întrebe de ce veneam acasă cu ruj pe cămașă, mirosind a parfum și nu voiam să recunosc că am amantă? Și eu am de spus câte ceva despre borșul ei, îl mânca pe tot cățelul”, a declarat Vlad Filat într-un interviu în exclusivitate pentru jurnalista Angela Gonța.

Pe de altă parte, Sanda Filat susține că fostul său soț nu știe în ce se bagă. ”Am niște poze de o să i se facă ratingul de politician ca partea sa anatomică. Adică foarte micuț. În primul rând, ca să știți, Vlad Filat este contrabandist. El transportă țigări în România”, a declarat Sanda Filat mânioasă. Emisiunea sa cu Vlad Filat va fi difuzată peste două săptămâni și va dura 4 ore. Asta pentru că Sanda Filat se exprimă foarte greu și durează cel puțin 5 minute să pună o întrebare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Filat-si-Sanda-Filat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Filat-si-Sanda-Filat-copy-150x150.jpgadminMonden
Vlad Filat uimește din nou presa din Republica Moldova. După ce și-a folosit copiii pentru a câștiga capital politic, după ce a mers în Israel să aducă focul Haric și să-i atragă pe enoriașii SRL Mitropolia Moldovei, acesta dă o nouă lovitură de PR. A anunțat că a acceptat să...

Comentează